Welcome to our online store!

Prestolite 35261135 Starter motor kanggo Cummins

Katrangan singkat:

Deskripsi hort:
Prestolite M100R Starter Motor

35261135

.Wektu Pangiriman: 30-45 dina
Garansi: 1 Taun Garansi
.Kahanan: 100% Unit anyar dibangun kanggo ketemu specifications OEM
.Deskripsi produk: 12V 5.0KW 12T CW
Bobot: 8.00kg


Detail Produk

Babagan kita

Tag produk

Motor wiwitan seri M100R.

 

Properti Nilai
Tegangan (V) 12
Kilowatt (kW) 5.0
untu 12
rotasi CW
Diameter flange (mm) 106
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Desain wiwitan PLGR

 

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita