Welcome to our online store!

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shandong Nitai Electromechanical Co., Ltd iki diadegaké ing 2010. Iku tingkat nasional "perusahaan teknologi dhuwur" spesialisasine ing pembangunan, produksi lan dodolan wiwitan deceleration & alternator lan bagean kanggo mobil, mesin construction, kapal, etc. Dumunung ing Liaocheng City, Shandong Provinsi, kanthi transportasi sing trep, cedhak karo Pelabuhan Qingdao lan Pelabuhan Tianjin.

Perusahaan wis ngembangake lan ngasilake luwih saka 20 seri lan luwih saka 1.000 varietas wiwitan & alternator perlambatan lan aksesoris.

Produk kasebut utamane diadaptasi kanggo: Weichai, Sinotruk, Hangfa, Cummins, Dongfeng Renault, Volvo, Deutz, Stania, MAN, Mercedes-Benz lan seri mesin lan truk liyane.

southeast-(1)
about (2)
about (4)
about (5)
about (3)

Jaminan Mutu

Babagan kualitas, kita strictly ngontrol pilihan saka bahan baku, ngleksanakake kabeh inspeksi nalika ngetik pabrik, lan proses produksi strictly nderek ISO / TS 9000 lan ISO / TS 16949 standar kelas kualitas.Lan perusahaan ngenalake peralatan tes DV Kanada sing diimpor kanggo nguji kanthi lengkap daya, kacepetan, torsi, stabilitas kerja lan umur layanan saben motor, lan nindakake tes 100% kanthi ketat karo standar industri kanggo mesthekake yen saben motor cocog karo standar domestik lan sing cocog. standar kualitas ing Eropah, supaya pelanggan bisa nggunakake produk karo kapercayan.

about  us4
about (1)

Pasar-pasar

Wiwit diadegaké, perusahaan wis netepi dalan bisnis "kualitas dhuwur, Manajemen ketat, refinement, lan inovasi", lan liwati ISO / TS 16949-2009 sertifikasi sistem kualitas internasional, lan produk sing diekspor menyang akèh negara lan wilayah. ing donya, kayata: Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Korea Selatan, Brazil, Argentina, India, Arab Saudi, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul, Vietnam, Kamboja, lsp. kualitas wis ditampa uga dening pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

Kerjasama

Wong Nitai sing sregep, cerdas lan sregep nyambut gawe tansah netepi konsep "kepuasan pelanggan minangka usaha sing langgeng", lan nyedhiyakake produk sing berkualitas kanthi rega sing apik, lan layanan sing apik lan sampurna.Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo takon!

zhanhui