Welcome to our online store!

Alternator-0124655008

Katrangan singkat:

124655008, 12465549999, 986049360, 4936, 910378, Lra02877, 20849240, 742014240, 742014240, 7421429351, 7421429786, 204091402, 214384297886, 204091402, 214384297886, 204091402, 214384297886, 204091402, 214384297886, 204091402, 214384297886


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Kendaraan sing ditrapake

pasar

Tag produk

0124655008 Tegangan (V) 24
Ampere (A) 110
rotasi CW
Tipe Pulley Ndandani
Alur Katrol 8
Diameter katrol (mm) 63
B+ Terminal (30) M8
Kode Plug 167
Desain Alternator IF/IR
Produsen OE BOSCH
Produsen Kendaraan VOLVO
Lubang Pemasangan Ngarep 2
Bolongan Utas Ngarep 0
Mburi Mounting bolongan 1
Bolongan Utas Mburi 0

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    BOSCH 124655008
    BOSCH 124655499
    BOSCH 986049360
    BOSCH 4936
    DAF 910378
    LUCAS LRA02877
    LUCAS LRA2877
    RENAULT 20409240
    RENAULT 20849351
    RENAULT 7420849351
    RENAULT 7420862899
    RENAULT 7421429786
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 20409240
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 20849351
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 7420849351
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 7421429786
    VOLVO 20409240
    VOLVO 20849351
    VOLVO 21429786
    VOLVO 85021343
    Gawe Model Jinis taun Info
    TRUK RENAULT KERAX 460.32 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT KERAX 500.32 2006 - 12800cc, 500HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 440.19 2009 - 12800cc, 440HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 460.18 T 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 460.24 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 460.25 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 460.26 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 460.26 T 2006 - 12800cc, 461HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 480.19 2009 - 12800cc, 480HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 480.26 2009 - 12800cc, 480HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 500.18 T 2006 - 12800cc, 500HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 500.24 2006 - 12800cc, 500HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 500.25 2006 - 12800cc, 500HP
    TRUK RENAULT MAGNUM DXi 13 500.26 2006 - 12800cc, 500HP
    OLVO 8700 8700 1999 - 12100cc, 340HP
    VOLVO 8700 8700 1999 - 12100cc, 380HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 340HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 380HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 420HP
    VOLVO 9700 9700 2007 - 12100cc, 460HP
    VOLVO 9700 9700 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO 9700 9700 2009 - 12800cc, 460HP
    VOLVO 9900 9900 2001 - 12100cc, 420HP
    VOLVO 9900 9900 2007 - 12100cc, 460HP
    VOLVO 9900 9900 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO 9900 9900 2009 - 12800cc, 460HP
    VOLVO B B 12 1992 - 11980cc, 356HP
    VOLVO B B 12 1992 - 11980cc, 396HP
    VOLVO B B 12 1992 - 12100cc, 420HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 340HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 380HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 420HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 460HP
    VOLVO FH 400 2005 - 12800cc, 400HP
    VOLVO FH 420 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO FH 440 2005 - 12800cc, 440HP

    Wiwit ngadeg, perusahaan wis netepi dalan bisnis "kualitas dhuwur, testing ketat, Manajemen olahan, lan emphasis ing riset lan pangembangan", lan wis lulus ISO / TS 16949-2009 sertifikasi sistem kualitas internasional.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata: Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Korea Selatan, Brasil, Argentina, India, Arab Saudi, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, lsp.Kualitas produk wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

     

    Wong Nitai sing sregep, cerdas lan sregep nyambut gawe tansah netepi konsep "kepuasan pelanggan minangka upaya sing langgeng", lan nyedhiyakake produk sing berkualitas kanthi rega sing cukup, lan layanan sing wicaksana lan sampurna kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan saben dicokot. layanan luwih sampurna lan produk kualitas stabil.We warmly welcome pelanggan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi kita, karo kita multi-faceted kerjasama, lan bebarengan ngembangaken pasar anyar, nggawe mangsa sarwa!

     

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita