Welcome to our online store!

Alternator-0124655009

Katrangan singkat:

0124655009 0986046590 1986A00514 4659 LRA02883 LRA2883 51261017246 51261017270 51261019246 51260101929


Detail Produk

Babagan kita

KODE OEM

Tag produk

Tegangan (V) 24
Ampere (A) 110
rotasi CW
Tipe Pulley Ora dipasang
B+ Terminal (30) M8
Kode Plug 167
Desain Alternator IF/IR
Produsen OE BOSCH
Produsen Kendaraan MAN
Lubang Pemasangan Ngarep 3
Bolongan Utas Ngarep 0
Mburi Mounting bolongan 0
Bolongan Utas Mburi 0

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    OEM Referensi OEM
    BOSCH 0124655009
    BOSCH 0986046590
    BOSCH 1986A00514
    BOSCH 4659
    LUCAS LRA02883
    LUCAS LRA2883
    MAN 51261017246
    MAN 51261017270
    MAN 51261019246
    MAN 51261019270
    VM (MESIN / MEC. PLANTS) 38522324F
    VM (MESIN / MEC. PLANTS) C8520079A
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita