Welcome to our online store!

Alternator-504028095

Katrangan singkat:

504028095, 504349338, A004TA0592, A004TA8492, A4TA0592, A4TA8492


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Tag produk

504028095 Tegangan (V) 24
Ampere (A) 90
rotasi CW
Tipe Pulley Ndandani
Alur Katrol 12
Diameter katrol (mm) 69
B+ Terminal (30) M8
Kode Plug 24
Kode Plug 24
Desain Alternator IF/IR
Produsen OE MITSUBISHI
Produsen Kendaraan IVECO
Lubang Pemasangan Ngarep 2
Bolongan Utas Ngarep 1
Mburi Mounting bolongan 0
Bolongan Utas Mburi 0

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    IVECO 504028095
    IVECO 504349338
    MITSUBISHI A004TA0592
    MITSUBISHI A004TA8492
    MITSUBISHI A4TA0592
    MITSUBISHI A4TA8492
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita