Welcome to our online store!

Ngalih Solenoid Starter

Katrangan singkat:

Ngalih solenoid kita gawé cocok kanggo atusan model wiwitan.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detail Produk

Babagan kita

REFERENSI ITEM NO.S

Tag produk

Saklar solenoid minangka bagean saka mobil sing ngirim arus listrik gedhe menyang motor wiwitan.Sistem iki ngowahi energi listrik saka baterei dadi energi mekanik kanggo nguripake mesin.Iki dipasang ing motor wiwitan lan dadi komponen utama sistem wiwitan.Koil ing solenoida diuripake dening listrik, nggawe medan magnet sing narik lan narik plunger.Dipasang ing salah sawijining ujung plunger iki yaiku tuas shift.Tuas disambungake menyang pinion drive lan perakitan kopling motor wiwitan.

Saben komponen kritis sing nyumbang kanggo linuwih saka Starter Motors sing wis diuji wektu digawe ing pabrik produksi perusahaan dhewe miturut norma QC sing ketat.

Kanthi semangat enterprising saka "efisiensi dhuwur, penak, kepraktisan lan inovasi", lan selaras karo tuntunan layanan kasebut "kualitas apik nanging rega sing luwih apik," lan "kredit global", kita ngupayakake kerja sama karo perusahaan bagean mobil kabeh. donya kanggo nggawe kemitraan win-win.
Perusahaan duwe sistem manajemen sing sampurna lan sistem layanan sawise-sales.Kita nyawisake awake dhewe kanggo mbangun pionir ing industri panyaring.pabrik kita cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan beda domestik lan jaban rangkah kanggo gain mangsa luwih apik lan luwih apik.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    SS0003
    Tegangan:12, ID1:30.10, OD1:61.30, OD2:53.20, L.1:83.50, B+ :M10x1.5, L.B +:25.20, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:20.70
    SS0003(BOSCH) 19
    Tegangan:12, ID1:30.00, OD1:61.50, OD2:54.00, L.1:82.60, B+ :M10x1.5, L.B +:19.50, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:14.00
    SS0003P
    Tegangan:12, ID1:30.00, OD1:61.00, OD2:53.30, L.1:82.50, B+ :M10x1.5, L.B +:23.80, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:16.50
    SS0003(BOSCH) 19
    Tegangan:24, ID1:30.00, OD1:61.60, OD2:53.70, L.1:82.80, B+ :M10x1.5, L.B +:24.00, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:20.40
    SS0004(BOSCH)
    Tegangan:24, ID1:29.90, OD1:61.50, OD2:54.00, L.1:82.60, B+ :M10x1.5, L.B +:19.50, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:14.00
    SS0004(OEM)
    Tegangan:24, ID1:30.00, OD1:61.70, OD2:53.70, L.1:84.50, B+ :M10x1.5, L.B +:34.00, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:19.70
    SS0004P
    Tegangan:24, ID1:30.00, OD1:61.00, OD2:53.50, L.1:82.50, B+ :M10x1.5, L.B +:24.00, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:16.50
    SS0005
    Tegangan:12, ID1:27.00, OD1:56.50, OD2:49.80, L.1:68.00, B+ :M8x1.25, L.B +:18.20, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:10.60
    SS0005(BOSCH)
    Tegangan:12, ID1:27.00, OD1:56.60, OD2:49.90, L.1:66.70, B+ :M8x1.25, L.B +:14.20, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:8.60
    SS0005P
    Tegangan:12, ID1:27.00, OD1:56.40, OD2:49.60, L.1:66.10, B+ :M8x1.25, L.B +:19.30, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:14.00
    SS0006
    Tegangan:12, ID1:27.00, OD1:56.50, OD2:49.70, L.1:68.70, B+ :M8x1.25, L.B +:18.00, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:10.50
    SS0006(BOSCH) 12
    Tegangan:12, ID1:26.80, OD1:56.40, OD2:49.80, L.1:66.70, B+ :M8x1.25, L.B +:18.50, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:8.40
    SS0006P
    Tegangan:12, ID1:27.00, OD1:56.40, OD2:49.60, L.1:66.00, B+ :M8x1.25, L.B +:19.50, Coil bolt:M8x1.25, L. Coil baut:12.00
    SS0007
    Tegangan:12, ID1:30.00, OD1:61.00, OD2:53.70, L.1:82.50, B+ :M10x1.5, L.B +:24.30, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:18.00
    SS0007P
    Tegangan:12, ID1:30.00, OD1:61.00, OD2:53.00, L.1:82.90, B+ :M10x1.5, L.B +:23.40, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:16.40
    SS0008
    Tegangan:24, ID1:30.20, OD1:61.00, OD2:53.80, L.1:82.30, B+ :M10x1.5, L.B +:24.70, Coil bolt:M10x1.5, L. Coil baut:18.00
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita