Welcome to our online store!

Bosch 0001231003 Starting Motors kanggo Mercedes Benz 609D, 611D

Katrangan singkat:

BOSCH Starter Engine

 

001231003

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 4.0KW 9T CW
  • Bobot: 9.00kg


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Pambuka deceleration

Tag produk

Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 4.0
untu 9
rotasi CW
Diameter flange (mm) 89.0
Cone irung ya wis
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3

0 001 231003

 

LESTER: 19722

 

COCOK:Mercedes-Benz 004 151 86 01 80,

004-151-86-01, A0041518601,

A004151860180,

 

 

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    BMW 12417754662
    BOSCH 0001230006
    BOSCH 0986019020
    BOSCH 1902
    CLARK 6005025776
    DEUTZ 01180928
    DEUTZ 01182233
    DEUTZ 1180928
    LUCAS LRS01603
    LUCAS LRS1603
    PAMEKASAN (S+L+H)01180928
    BOSCH 0001230014
    BOSCH 0001262002
    KHD 01180928KZ
    KHD 01182233KZ
    KUHNER 101130
    KUHNER 101130B
    KUHNER 101130M
    ISKRA/LETRIKA 11.130.841
    ISKRA/LETRIKA 11.230.841
    POSISI 112071
    KHD 1180928
    KHD 1180928KZ
    KHD 1181976
    KHD 1182233KZ
    WAI/TRANSPO 18232N
    NYATA 20401032BN
    NYATA 20401032OE
    ELSTOCK 25-3123
    LAUBER 28.113
    LAUBER 28.1130M
    LAN ana 33943
    SANDO 6010230
    SANDO 6010230.1
    SANDO 6010361
    CEVAM 8038
    POWERMAX 8212487
    PRESTOLITE 861093
    FIESEN 8819020
    HELLA 8EA737629-001
    ISKRA/LETRIKA AZF4514
    HC-PARTS CS1130
    HELMET CST10230AS
    HELMET CST10230GS
    HELMET CST10361GS
    DELCO DRS9020
    EAA EAA-121120
    LUCAS LRS01603
    PRESTOLITE M100R2014SE
    RNL RNL1902
    AS-PL S0129
    KRAUF STB1130
    KRAUF STB4130
    KRAUF STB5130
    KRAUF STD1130
    KRAUF STI 1130
    WOODAUTO STR2301
    KHD 01183677
    MAHLE MS 446
    3 EFEK STRS075
    SIOM MAV122300
    AINDE CGB-93006

    Bentenipun utama antarane wiwitan deceleration lan wiwitan conventional: Starter deceleration dilengkapi piranti abang pindah antarane mekanisme transmisi lan poros armature, lan torsi ditularaké kanggo kopling siji-cara liwat piranti abang, kang bisa nyuda. kacepetan motor lan nambah output.Torsi nyuda volume lan massa wiwitan.

    Kauntungan saka starter deceleration: volume lan bobot saka starter deceleration kira-kira setengah saka starter tradisional, nyimpen bahan mentah, lan ing wektu sing padha trep banget kanggo mbongkar lan ndandani.Jumlah pasangan kutub magnet saka wiwitan deceleration padha karo wiwitan tradisional, nanging kumparan lapangan nduwurke tumpukan asring adopts cara nyambungake sawetara kabel cilik ing seri.Senajan cara nduwurke tumpukan armature nduwurke tumpukan padha karo prinsip tradisional, proses manufaktur wis maju.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita