Welcome to our online store!

Bosch 0001231008 Miwiti Motors kanggo Man Truck

Katrangan singkat:

BOSCH Starter Engine

 

001231008, 0001231029

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 4.0KW 10T CW
  • Bobot: 9.00kg


Detail Produk

Babagan kita

Tag produk

 

Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 4.0
untu 10
rotasi CW
Diameter flange (mm) 89.0
Cone irung ya wis
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Lubuk Utas 0
50 Terminal Kab M4

 

BOSCH 0001231008
BOSCH 0001231029
BOSCH 0986020070
BOSCH 2007
LUCAS LRS01972
LUCAS LRS1972
MAN 51262017158
MAN 51262017188
MAN 51262017212
MAN 51262019212
TEMSA 51262017212

 

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita