Welcome to our online store!

Rakitan nduwèni sikat wiwitan

Katrangan singkat:

Wadah sikat sing kita produksi cocok kanggo atusan model wiwitan.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detail Produk

Babagan kita

REFERENSI ITEM NO.S

Tag produk

Déwan nduwèni sikat kanggo wiwitan mobil kalebu piring ngisor wadhah sikat, Déwan sikat, tutup protèktif, kabel positif lan kabel negatif;jumlah majelis rerumput papat, lan papat rerumput rakitan pusaté ing tengah nduwèni sikat piring ngisor Circumferential Uploaded, sumbu papat rerumput rakitan kabeh liwat tengah piring ngisor wadhah rerumput;rakitan sikat kalebu sikat, spring sikat lan kothak sikat;kothak rerumput digawe saka plastik, lan kothak rerumput disambungake langsung menyang piring ngisor wadhah sikat;Sikat dilebokake ing kothak sikat lan bisa dipindhah;spring rerumput punika spring komprèsi spiral, kang dumunung ing kothak rerumput lan antarane rerumput lan ngisor kothak rerumput.Gaya elastis spring sikat tumindak ing sikat lan madhep tengah piring ngisor wadhah sikat;Lengan protèktif disambungake karo piring ngisor wadhah sikat;kabel positif liwat lengen klambi protèktif lan gandheng karo loro sikat jejer;kabel negatif gandheng karo piring ngisor wadhah rerumput lan loro sikat liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
     SBH0001
    ID1 : 23.00, OD1 : 98.00, H.1 : 25.00, H.2 : 17.10, G.1 : 10.30, Set sikat sing cocog: : BSX139
     SBH0002
    ID1 : 23.00, OD1 : 96.70, H.1 : 34.00, H.2 : 25.30, G.1 : 8.20, Set sikat sing cocog: : BSX135-145
     SBH0002(BOSCH)
    ID1 : 23.00, OD1 : 96.90, H.1 : 33.00, H.2 : 25.20, G.1 : 8.20
     SBH0003
    ID1 : 23.00, OD1 : 96.80, H.1 : 34.00, H.2 : 26.00, G.1 : 10.50, Set Brush Matching: : BSX155(IKA)
     SBH0003(BOSCH)
    ID1 : 23.20, OD1 : 86.80, H.1 : 33.50, H.2 : 25.50, G.1 : 10.00, Set Brush Matching: : BSX155(IKA)
     SBH0003  100
    ID1 : 23.10, OD1 : 98.00, H.1 : 24.70, H.2 : 17.00, G.1 : 9.60, Set sikat sing cocog: : BSX139
     SBH0004
    ID1 : 23.00, OD1 : 97.00, H.1 : 24.00, H.2 : 16.30, G.1 : 9.30, Set sikat sing cocog: : BSX139
     SBH0005
    ID1 : 37.70, OD1 : 90.40, H.1 : 22.40, H.2 : 16.60, G.1 : 7.00, Set sikat sing cocog: : BSX140
     SBH0006
    OD1: 82.70, Set Brush sing cocog:: BSX149
     SBH0007
    ID1 : 35.80, OD1 : 67.60, H.1 : 22.00, H.2 : 16.20, O.1 : 44.00, L.1 : 72.00, G.1 : 5.20, Set Brush Matching: : BSX159-160
     SBH0008
    ID1 : 35.80, OD1 : 73.40, H.1 : 24.30, H.2 : 18.20, L.1 : 73.50, G.1 : 6.00, Set Sikat Matching: : BSX208-209
     SBH0008(BOSCH)
    ID1 : 33.70, OD1 : 74.00, H.1 : 25.20, H.2 : 18.40, L.1 : 69.00, G.1 : 6.20, Set Sikat Matching: : BSX208-209
     SBH0008(JAP)
    ID1 : 34.80, OD1 : 63.30, H.1 : 24.50, H.2 : 18.00, L.1 : 60.00, G.1 : 6.00, Set Sikat Matching: : BSX157-158
     SBH0008(SCHUNK)
    ID1 : 34.90, OD1 : 71.70, H.1 : 23.70, H.2 : 18.20, L.1 : 99.00, G.1 : 6.00, Set Sikat Matching: : BSX157-158
     SBH0009
    ID1 : 35.90, OD1 : 71.80, H.1 : 25.20, H.2 : 18.50, L.1 : 58.60, G.1 : 6.20, Set sikat sing cocog: : BSX157-158
     SBH0009(BOSCH)
    ID1 : 33.50, OD1 : 74.00, H.1 : 25.20, H.2 : 18.20, L.1 : 99.00, G.1 : 6.00, Set Sikat Matching: : BSX157-158
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita