Welcome to our online store!

Mitsubishi M009T83071 Starter motor kanggo MAN

Katrangan singkat:

Mitsubishi Starter Motor Kab

 

M009T83071

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 7.0KW 12T CW
  • Bobot: 12,50 kg

 


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Kualitas

Jaminan kualitas

Layanan

Tag produk

oltage (V) 24
Kilowatt (kW) 7.0
untu 12
rotasi CW
Diameter flange (mm) 92.0
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Lubuk Utas 0
B+ Terminal (30) M10
50 Terminal Kab M5

MAN 51262017206
MAN 51262017231
MAN 51262019231
MITSUBISHI M009T82771
MITSUBISHI M009T83071
MITSUBISHI M009T83071AM
MITSUBISHI M9T82771
MITSUBISHI M9T83071
MITSUBISHI M9T83071AM
KRAUF STM3908MA, STM3908MH, STM3908MN
STM3908NB, STM3908NL, STM3908TJ, STM3908ZL
MAHLE MS781
MAN 51262017206, 51262017231, 51262019231
Mitsubishi M009T82771.M009T83071.M9T82771, M9T83071
Motorherz STM3908WA
Unipoint STR7954
Valeo 438469
WPS 33248N

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    PIC 103-5119
    NYATA 20437736OE
    KUHNER 254705
    KUHNER 254705M
    MAN 51.26201-7206
    MAN 51.26201-9231
    MAN 51.26201.7231
    MAN 51262017231
    PA 551.535.123
    SANDO 6035637
    HC PARTS CS1551
    HELMET CST35637AS
    HELMET CST35637GS
    DELCO DRS0543
    DELCO DRS0543N
    MITSUBISHI M009T82771
    MITSUBISHI M009T83071
    MITSUBISHI M009T83071AM
    MITSUBISHI M9T82771
    MITSUBISHI M9T83071
    MITSUBISHI M9T83071AM
    WOODAUTO MITM9T83071
    AS-PL S5174
    AS-PL UD90045S
    POSISI 115440
    ELSTOCK 45-5232
    WIS 220571
    LUCAS LRS04069
    MAHLE MS781
    NYATA 20437736BN
    SANDO 6035637.1
    ROBERT 130-90158
    3 EFEK STRL763
    LUCAS LRS4069

    Babagan kualitas, kita strictly ngontrol pilihan saka bahan baku, ngleksanakake kabeh inspeksi nalika ngetik pabrik, lan proses produksi strictly nderek ISO / TS 9000 lan ISO / TS 16949 standar kelas kualitas.Lan perusahaan ngenalake peralatan tes DV Kanada sing diimpor kanggo nguji tes 100% kanthi lengkap miturut standar industri kanggo mesthekake yen saben produk cocog karo standar domestik lan standar kualitas sing cocog ing Eropa, supaya para pelanggan bisa nggunakake produk kanthi yakin.

    Kabeh produk kita nyedhiyakake layanan garansi setaun.Yen ana masalah kualitas produk dhewe saka tanggal tuku, sawise konfirmasi dening departemen pengawasan kualitas, kita bakal nyedhiyani produk anyar kanggo free.

    Wong Nitel sing sregep, cerdas lan sregep nyambut gawe tansah netepi konsep "kepuasan pelanggan minangka upaya sing langgeng", lan nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing cukup, lan layanan sing wicaksana lan sampurna kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan. layanan luwih sampurna lan produk kualitas stabil.We warmly welcome pelanggan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi kita, karo kita multi-faceted kerjasama, lan bebarengan ngembangaken pasar anyar, nggawe mangsa sarwa!

    Tujuan perusahaan NITEL: Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita, lan kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan koperasi sing stabil kanthi jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar.Mbangun sarwa besok bebarengan!Our company regards "rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka prinsip kita.Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan.We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.
    Umume masalah antarane pemasok lan klien amarga komunikasi sing ora apik.Ing budaya, supplier bisa wegah takon bab-bab sing ora dimangerteni.Kita ngilangi alangan kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan entuk apa sing dikarepake ing level sing dikarepake, nalika sampeyan pengin.Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing dikarepake minangka Kriteria kita.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita