Welcome to our online store!

Mitsubishi M009T83279 Starter motor kanggo MAN

Katrangan singkat:

Mitsubishi Starter Motor Kab

 

M009T83279

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 7.0KW 11T CW
  • Bobot: 12,50 kg


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Pambuka deceleration

Kualitas

Prinsip layanan

Tag produk

M009T83279 Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
untu 11
rotasi CW
Cone irung No
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Desain wiwitan PLGR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    CLAAS 19910260
    MAN 51262017235
    MITSUBISHI M009T83279
    MITSUBISHI M9T83279

    A wiwitan karo gear reducer dipasang ing antarane poros armature starter lan gear drive diarani reduction starter.Kekuwatan motor DC seri-seneng banget sebanding karo torsi lan kacepetan.Bisa dideleng yen kacepetan motor tambah nalika ngurangi torsi, daya wiwitan bisa tetep.Mulane, nalika kacepetan dhuwur, seri kurang torsi DC Motor listrik minangka wiwitan bisa nemen nyuda volume lan massa saka wiwitan ing daya padha.Nanging, torsi wiwitan banget kurang kanggo nyukupi syarat kanggo miwiti engine.Mulane, nalika motor DC kacepetan dhuwur lan kurang torsi digunakake ing wiwitan, reducer gear dipasang ing antarane poros armature motor lan gear drive, sing bisa nyuda kacepetan motor nalika nambah torsi.bisa nyuda kacepetan motor nalika nambah torsi sawijining.

    Babagan kualitas, kita strictly ngontrol pilihan saka bahan baku, ngleksanakake kabeh inspeksi nalika ngetik pabrik, lan proses produksi strictly nderek ISO / TS 9000 lan ISO / TS 16949 standar kelas kualitas.Lan perusahaan ngenalake peralatan tes DV Kanada sing diimpor kanggo nguji tes 100% kanthi lengkap miturut standar industri kanggo mesthekake yen saben produk cocog karo standar domestik lan standar kualitas sing cocog ing Eropa, supaya para pelanggan bisa nggunakake produk kanthi yakin.

    Tujuan perusahaan NITEL: Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita, lan kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan koperasi sing stabil kanthi jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar.Mbangun sarwa besok bebarengan!Our company regards "rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka prinsip kita.Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan.We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.
    Umume masalah antarane pemasok lan klien amarga komunikasi sing ora apik.Ing budaya, supplier bisa wegah takon bab-bab sing ora dimangerteni.Kita ngilangi alangan kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan entuk apa sing dikarepake ing level sing dikarepake, nalika sampeyan pengin.Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing dikarepake minangka Kriteria kita.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita