Welcome to our online store!

Mitsubishi M009T83771 Starter motor kanggo SCANIA

Katrangan singkat:

Mitsubishi Starter Motor Kab

 

M009T83771

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 7.0KW 12T CW
  • Bobot: 12,50 kg

 


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Jaminan kualitas

Prinsip layanan

Distribusi Pasar

Tag produk

M009T83771 Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
untu 12
rotasi CW
Diameter flange (mm) 92
Cone irung No
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Lubuk Utas 0
50 Terminal Kab M6
Desain wiwitan PLGR

MITSUBISHI M009T83771
MITSUBISHI M00T83771AM
MITSUBISHI M9T83771
MITSUBISHI M9T83771AM
SCANIA 2008268
SCANIA 571231
SCANIA 573175
KRAUF STM3977MA, STM3977MH, STM3977NB, STM3977ZL
STM4977NB.STM 9977MA
Mitsubishi M009T83771AM, M009T85079.M009T85089M9T83771.
M9T85079.M9T85089Motorherz STM3977WA
SCANIA 1797880, 2008268, 2035082, 2403301
Unipoint STR7951
WPS 31264N1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    POSISI 115439
    POSISI 115876
    ROBERT 130-90168
    SCANIA 1447912
    SCANIA 1797880
    SCANIA 2008268
    NYATA 20437536OE
    WIS 220572
    KUHNER 254706
    KUHNER 254706M
    KUHNER 254706P
    WAI/TRANSPO 31264N
    ELSTOCK 45-5028
    SCANIA 571468
    SANDO 6035635
    CEVAM 8199
    PA 911.504.123
    HC PARTS CS1550
    HELMET CST35635
    HELMET CST35635AS
    HELMET CST35635ES
    HELMET CST35635GS
    HELMET CST35635OS
    HELMET CST35635RS
    DELCO DRS0542
    LUCAS LRS03855
    MITSUBISHI M009T83771
    MITSUBISHI M009T83771AM
    PRESTOLITE M105R3527SE
    MITSUBISHI M9T83771
    MITSUBISHI M9T83771AM
    WOODAUTO MITM9T83771
    WOODAUTO STR71232
    AS-PL UD12426S
    3 EFEK SRS383
    LUCAS LRS3855

    Kabeh produk kita nyedhiyakake layanan garansi setaun.Yen ana masalah kualitas produk dhewe saka tanggal tuku, sawise konfirmasi dening departemen pengawasan kualitas, kita bakal nyedhiyani produk anyar kanggo free.

    Wong Nitel sing sregep, cerdas lan sregep nyambut gawe tansah netepi konsep "kepuasan pelanggan minangka upaya sing langgeng", lan nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing cukup, lan layanan sing wicaksana lan sampurna kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan. layanan luwih sampurna lan produk kualitas stabil.We warmly welcome pelanggan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi kita, karo kita multi-faceted kerjasama, lan bebarengan ngembangaken pasar anyar, nggawe mangsa sarwa!

    Tujuan perusahaan NITEL: Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita, lan kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan koperasi sing stabil kanthi jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar.Mbangun sarwa besok bebarengan!Our company regards "rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka prinsip kita.Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan.We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.
    Umume masalah antarane pemasok lan klien amarga komunikasi sing ora apik.Ing budaya, supplier bisa wegah takon bab-bab sing ora dimangerteni.Kita ngilangi alangan kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan entuk apa sing dikarepake ing level sing dikarepake, nalika sampeyan pengin.Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing dikarepake minangka Kriteria kita.

    Wiwit ngadeg, perusahaan wis netepi dalan bisnis "kualitas dhuwur, testing ketat, Manajemen olahan, lan emphasis ing riset lan pangembangan", lan wis lulus ISO / TS 16949-2009 sertifikasi sistem kualitas internasional.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata: Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Korea Selatan, Brasil, Argentina, India, Arab Saudi, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, lsp.Kualitas produk wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita