Welcome to our online store!

Mitsubishi M009T83879 Starter motor kanggo VOLVO

Katrangan singkat:

Mitsubishi Starter Motor Kab

 

M009T83879

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 7.0KW 12T CW
  • Bobot: 12,50 kg

 


Detail Produk

Babagan kita

Kode OEM

Distribusi Pasar

Prinsip layanan

Distribusi Pasar

Tag produk

Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
untu 12
rotasi CW
Diameter flange (mm) 92
Cone irung No
Tipe Pemasangan Flange
Lubang Pemasangan 3
Lubuk Utas 0
B+ Terminal (30) M12
B- Terminal (31) M12
50 Terminal Kab M6
Desain wiwitan PLGR

MITSUBISHI M009T82678
MITSUBISHI M009T82679
MITSUBISHI M009T83879
MITSUBISHI M009T83889
MITSUBISHI M9T82678
MITSUBISHI M9T82679
MITSUBISHI M9T83479
MITSUBISHI M9T83879
MITSUBISHI M9T83889
VOLVO 21103722
VOLVO P3808050
KRAUF STM3979MH, STM3979MN, STM3979NB,
STM3979ZL.STM9979MH.STM9979NL.STM9979ZL
Messmer 220573
Mitsubishi M009T82171.M009T83879.M009T83879AM
.M009T83889.M9T83879.M9T83889
Motorherz STM3979WA, STM9979WA
VOLVO 21103722. 3801273. 3801289. 3803838
WAI 50-152-1
WPS 21271N

VOLVO PENTA enq.D13B-MP / D16C-MG / D16C-MH 2006- / VOLVOCONSTRUCTION EQUIPMENT A25D ID10B1 2001-2003 VOLVOCONSTRUCTION EQUIPMENT A25D D9BI 2003-2007 VOLVOCONSTRUCTION EQUIPMENT A25D ID10B1 2001-2003 VOLVOCONSTRUCTION EQUIPMENT A25D D9BI 2003-2007 VOLVOCONSTRUCTION A25D EQUIPMENT A20DUI320DUI9

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    POSISI 114734
    DELCO 19081033
    NYATA 20437246OE
    VOLVO 21103722
    KUHNER 254707M
    KUHNER 254707P
    SANDO 6035642
    PA 811.513.123
    HELMET CST35642
    HELMET CST35642AS
    HELMET CST35642ES
    HELMET CST35642GS
    HELMET CST35642OS
    HELMET CST35642RS
    DELCO DRS0547
    MITSUBISHI M009T83879
    MITSUBISHI M009T83879AM
    MITSUBISHI M9T83879
    MITSUBISHI M9T83879AM
    WOODAUTO MITM9T83879
    AS-PL UD12006S
    3 EFEK STRL907

    Wiwit ngadeg, perusahaan wis netepi dalan bisnis "kualitas dhuwur, testing ketat, Manajemen olahan, lan emphasis ing riset lan pangembangan", lan wis lulus ISO / TS 16949-2009 sertifikasi sistem kualitas internasional.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata: Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Korea Selatan, Brasil, Argentina, India, Arab Saudi, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, lsp.Kualitas produk wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

    Tujuan perusahaan NITEL: Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita, lan kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan koperasi sing stabil kanthi jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar.Mbangun sarwa besok bebarengan!Our company regards "rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka prinsip kita.Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan.We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.
    Umume masalah antarane pemasok lan klien amarga komunikasi sing ora apik.Ing budaya, supplier bisa wegah takon bab-bab sing ora dimangerteni.Kita ngilangi alangan kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan entuk apa sing dikarepake ing level sing dikarepake, nalika sampeyan pengin.Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing dikarepake minangka Kriteria kita.

    Wiwit ngadeg, perusahaan wis netepi dalan bisnis "kualitas dhuwur, testing ketat, Manajemen olahan, lan emphasis ing riset lan pangembangan", lan wis lulus ISO / TS 16949-2009 sertifikasi sistem kualitas internasional.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata: Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Kanada, Korea Selatan, Brasil, Argentina, India, Arab Saudi, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, lsp.Kualitas produk wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita