Welcome to our online store!

Kabar

  • Metode deteksi kesalahan sistem starter mobil

    1, Komposisi wiwitan Starter umume kasusun saka telung bagean: ① DC seri motor eksitasi;② mekanisme transmisi;③ Piranti kontrol (uga dikenal minangka saklar elektromagnetik).Motor eksitasi seri DC minangka bagean daya sing ngasilake torsi, kalebu perakitan rotor, perakitan stator lan ...
    Waca liyane
  • Carane ngatasi masalah sing wiwitan ora bisa miwiti karo clatter

    Starter nggawe swara clattering, lan Gagal kanggo miwiti bisa uga amarga: lack of daya baterei, ngeculke sabuk, generator Gagal, controller Gagal, ngisi daya Gagal, pangopènan utawa tuwa baterei, Gagal motor, nyandhang serius gear wiwitan motor, oksidasi serius t ...
    Waca liyane
  • Apa tandha yen motor starter mobil rusak?

    Motor wiwitan kasusun saka rong silinder, siji gedhe lan siji cilik.Silinder sing luwih gedhe ing sisih ngisor tanggung jawab kanggo nyediakake torsi, lan silinder sing luwih cilik ing sisih ndhuwur tanggung jawab kanggo nyorong gear ing ngarep rotor menyang posisi kerja ing endi kneaded karo flywheel ...
    Waca liyane
  • Struktur wiwitan mobil lan pangaturan pangopènan

    Kaya sing wis dingerteni, wiwitan mesin mbutuhake dhukungan saka pasukan eksternal, lan peran iki dimainake dening starter mobil.Starter bisa ngowahi energi listrik baterei dadi energi mekanik lan nyopir flywheel mesin kanggo miwiti mesin.Umumé, starter u ...
    Waca liyane
  • motor wiwitan

    Starter bisa ngowahi energi listrik saka baterei dadi energi mekanik lan drive flywheel engine kanggo muter kanggo miwiti engine.Sadurunge mesin mlaku kanthi daya dhewe, kudu muter kanthi bantuan pasukan eksternal.Proses transisi mesin saka kahanan statis menyang dhewe ...
    Waca liyane
  • Pangopènan lan pamriksa starter

    Starter (starter) uga disebut motor.Iku njedulake daya saka motor DC lan ngirimaken daya kanggo ring pindah flywheel liwat pindah wiwitan, kang drive flywheel lan crankshaft kanggo muter kanggo miwiti engine.Kaya sing wis dingerteni, wiwitan mesin mbutuhake eksternal ...
    Waca liyane
  • Struktur lan prinsip kerja starter deceleration

    Proses wiwitan deselerasi saka negara stasioner menyang negara mlaku diarani wiwitan.Sadurunge wiwitan mlebu siklus kerja normal, kudu diwiwiti kanthi kekuwatan eksternal.Tugas wiwitan mobil modern yaiku ngowahi energi listrik baterei dadi energi mekanik ...
    Waca liyane
  • The starter needs your care

    Pemula mbutuhake perawatan sampeyan

    Pamilik mobil sing beda-beda drive, Urip layanan saka wiwitan beda-beda gumantung banget, Sawetara mobil wis mimpin saka mobil anyar kanggo kethokan, Starter durung diganti, Sawetara nduweni mobil bisa nggunakake wiwitan ing 2-3 taun.Kanggo wiwitan, Bentenipun antarane nggunakake lan pangopènan duwe pengaruh gedhe ...
    Waca liyane
  • Komponen umur paling cendhak ing mobil, umur wiwitan yaiku 2 jam

    Saben esuk, mlebu mobil, nguripake tombol utawa langsung miwiti geni kanthi siji klik.Kanthi swara "tengteng" sawetara, mobil diwiwiti, banjur nyopir mobil kanggo miwiti dina sing santai utawa sibuk.Iki minangka gambaran saka urip akeh pemilik mobil..Nanging, sawetara wong ngerti apa jenis p ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3