Welcome to our online store!

Carane ngatasi masalah sing wiwitan ora bisa miwiti karo clatter

Starter nggawe swara clattering, lan Gagal kanggo miwiti bisa uga amarga: lack of daya baterei, ngeculke sabuk, generator Gagal, controller Gagal, ngisi daya Gagal, pangopènan utawa tuwa baterei, Gagal motor, nyandhang serius gear wiwitan motor, oksidasi serius saka pemblokiran logam nyambungake wiwitan ing mekanisme kontrol Marta, asil ing kontak wiwitan miskin.

(1) Miturut prinsip kerja, wiwitan dipérang dadi wiwitan DC, wiwitan bensin, wiwitan udara sing dikompres, lan liya-liyane. Starter DC biasane digunakake ing mesin pembakaran internal, sing ditondoi kanthi struktur kompak, operasi sing gampang lan gampang pangopènan.Starter bensin minangka mesin bensin cilik kanthi mekanisme kopling lan owah-owahan kacepetan, sing nduweni daya dhuwur lan kurang kena pengaruh suhu, lan bisa miwiti mesin pembakaran internal sing gedhe lan cocok kanggo wilayah alpine.Pambuka udara sing dikompres dipérang dadi rong jinis: siji yaiku nyopir udara sing dikompres menyang silinder miturut urutan kerja, lan sing liyane yaiku nyopir flywheel kanthi motor pneumatik.Tujuan starter udara kompres padha karo starter bensin, sing biasane digunakake kanggo wiwitan mesin pembakaran internal sing gedhe.Starter DC kasusun saka motor seri DC, mekanisme kontrol lan mekanisme kopling.Iku khusus miwiti engine lan perlu torsi kuwat, supaya jumlah saiki kanggo pass gedhe banget, nganti atusan amps.Torsi saka motor DC gedhe ing kacepetan kurang lan mboko sithik sudo ing kacepetan dhuwur.Iku cocok banget kanggo wiwitan.Starter nganggo motor seri DC, lan rotor lan stator tatu nganggo kabel tembaga bagean persegi panjang;Mekanisme nyopir nganggo struktur gear pengurangan;Mekanisme kontrol nganggo nyedhot magnetik elektromagnetik.

(2) Starter asring gagal kanggo muter utawa muter alon.Ing kasus iki, kudu dipriksa saka aspek ing ngisor iki:

Baterei ora nduweni daya utawa daya lemah, mula wiwitan ora bisa muter utawa muter alon-alon.

Kepala kabel wiwitan ngeculke utawa tiba, lan switch utawa adsorption switch gagal.

Sikat wis rusak utawa permukaan sikat ora bener, lan musim semi lemah, nyebabake kontak rectifier sing ora apik.

Sirkuit cendhak lan sirkuit mbukak kumparan eksitasi utawa kumparan armature.

Penyearah reged lan lembaran mika protrudes, nyebabake kontak sing ora apik ing antarane sikat lan penyearah.


Wektu kirim: Dec-16-2021