Welcome to our online store!

Apa tandha yen motor starter mobil rusak?

Ingmotor wiwitankasusun saka rong silinder, siji gedhe lan siji cilik.Silinder sing luwih gedhe ing sisih ngisor tanggung jawab kanggo nyediakake torsi, lan silinder sing luwih cilik ing sisih ndhuwur tanggung jawab kanggo nyorong gear ing ngarep rotor menyang posisi kerja sing diklumpukake karo flywheel kanggo nyopir.Flywheel lan crankshaft muter kanggo miwiti kendaraan.Yen motor wiwitan gagal, pratandha ing ngisor iki bakal katon:
1. Kendaraan ora nanggapi nalika miwiti: Thewiwitanora bisa amarga sumber daya saka wiwitan lan sirkuit mbukak utawa short circuit nang wiwitan.
2. Swara mesin kurang lan kacepetan kurang nalika miwiti: Sawetara kumparan nang wiwitan short-circuited, kang ora bisa generate pasukan Magnetik puteran cukup lan ora bisa nyedhiyani torsi dibutuhake kanggo miwiti.
3. Nalika miwiti, sampeyan bisa krungu swara saka motor digunakake, nanging kacepetan engine nul: paket Magnetik wiwitan gagal, wiwitan terus muter, nanging flywheel ora bisa mimpin kanggo miwiti kendaraan.
4. Swara banter nalika miwiti: lumahing bantalan, sikat karbon utawa gear wiwitan wiwitan rusak lan malfunctions dumadi nalika operasi.
5. Ana mambu obaran ing sasis kendaraan nalika miwiti: short circuit internal wiwitan nyebabake kabel wiwitan utawa coil overheat.

6. Swara wiwitan nalika operasi banget atos.Iki bisa uga amarga wiwitan ora dipasang kanthi bener, utawa kopling siji arah diblokir.

7. Nalika ngalih wiwitan diuripake, wiwitan muter ing kacepetan dhuwur lan crankshaft engine ora nanggapi.Iki bisa uga disebabake dening gear transmisi utawa kopling siji-arah.

8 Starter ora nguripake, nguripake saklar wiwitan, wiwitan ora nguripake.Prinsip kerja starter yaiku proses konversi energi adhedhasar hukum Ampere, yaiku, efek gaya ing konduktor energi ing medan magnet.Motor kasebut kalebu armature, komutator, kutub magnet, sikat, bantalan, omah lan komponen liyane sing dibutuhake


Wektu kirim: Dec-04-2021