Welcome to our online store!

Prestolite M93R3001SE Starter Motors kanggo Cummins B Series

Katrangan singkat:

PRESTOLITE Starter Motor

 

M93R3001SE

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 12 wulan
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 6.0KW 12T CW
  • Bobot: 12,50 kg


Detail Produk

Babagan kita

Tag produk

300N103932
Cummins 3968130, 4929600, 4948058, C4948058
DGC4948058
KRAUF STP4858MH, STP4858NL, STP4858UL, STP4858UW

Motorherz STP4858W

Prestolite 21BJ077,M93R3001SE, M93R3001SE-VPP

WAI 1-517-25W

CUMINS 6bt 5.9 4bt 3.9 HIGER (BUS CHINA) S7-S8 Cummins 5,9 215hp

(Brazil) HIGER (BUS CHINA) S7-S8 Cummins EQB180-20 180hp LEBIH TINGGI

(BUS CHINA) S7-S8 Cummins ISce260 30 Euro3 TINGGI (BUS CHINA)

S7.S8 Cummins B5.9 215hp (Brazil TINGGI (BUS CHINA) S7-S8

EQB210-20 210hp [6BTA5.9-C17011627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita