Welcome to our online store!

Prestolite M93R3007SE Starter Motors kanggo Mesin Seri Weichai Deutz Tbd226b

Katrangan singkat:

PRESTOLITE Starter Motor

 

M93R3007SE

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 1 Taun
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 6.0KW 10T CW
  • Bobot: 9,50 kg


Detail Produk

Babagan kita

Tag produk

300N10085Z

DEUTZ 13023606, 13031589, 13031962, 13031981,

13039197

KRAUF STP3914LC.STP3914MH, STP3914NB.TP3914UL, STP7914LP,

STP7914MH STP7914UW, STP8914MH.STQ3914CY

Motorherz STP3914WA

Prestolite: M93R3006SE,M93R3007SE.M93R3007SEVPP M93R3015SE.

M93R3015SE-VPPM93R3035SE

ZHONGTONG BUS10001100158

DEUT2YUTONG Bus eng. TD226B/XCMG Forkift / bus zhongtong

/WP6G125E22 /WP6G125E23 /WP6G /WP4G / LiuGona CLG835/836.

LongGong CDM833/843. SDLG LG933L LG936L, Shantui SL30WKRAUF

1627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita