Welcome to our online store!

Prestolite M93R3026SE Starter Motors kanggo Cummins Isde Series Engine

Katrangan singkat:

PRESTOLITE Starter Motor

 

M93R3026SE

 

  • Wektu Pangiriman: 30-45 dina
  • Garansi: Garansi 12 wulan
  • Kahanan: 100% Unit anyar sing dibangun kanggo memenuhi spesifikasi OEM
  • Deskripsi Produk: 24V 6.0KW 10T CW
  • Bobot: 11,50 kg


Detail Produk

Babagan kita

Tag produk

300N10015Z

Cummins4992135.C4930605.C4992135.C4992139

DGC4992135

Spark 11131846, AZF4237.IS1264

MHMAHLE MS100

Motorherz STP4935RB, STP4935WA,

Prestolite GM86R3001, M93R3042SE, M93R3025SE

M93R3026SEM93R3026SE-VPP

WAI1-494-25W

KAMAZ 4308, 43253, 43255, 65115, 6520, PAZ, YUTONG Cummins

EngineISBE 185-20 1, ZK6852HG, ZK6737D, ZK6737D, 43118, 65117,

65115,6520, 6522. 65225. 65116, 44108. 6460 Cummins [ISBe 185B]ISBe

2101.ISBe 2701,ISBe 28511627111671(1) 603aecf69c5f409822f90408cdf1641


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita