Welcome to our online store!

Pitakonan Solusi

Masalah lan solusi umum kanggo wiwitan deceleration ora bisa diwiwiti:

Fenomena kegagalan kendaraan

Analisis sabab

pendekatan

Ora ana tumindak wiwitan

Baterei ilang listrik, standar ora kurang saka 24.9V Ngisi daya utawa ngganti baterei
Kepala tumpukan baterei sing longgar utawa teroksidasi Resik lan kenceng
Relay wiwitan gagal Ganti relay
Titik sambungan longgar saka relay wiwitan Resik lan kenceng
Nyandhang sikat motor starter sing berlebihan Ganti sikat karbon utawa armature
Starter bisa diuripake normal, mesin ora bisa diwiwiti Suhu banget kurang lan mesin diesel kadhemen banget Anget mesin
Udara ing sistem diesel Udhara knalpot
Saluran bahan bakar utawa saringan sing macet Mbukak kunci pipa bahan bakar

Wiwitan lemah

Baterei mundhut Ngisi daya utawa ngganti baterei
Short circuit ing njero motor Ganti wiwitan
Gulung voltase baris gedhe banget Retighten kontak utawa ngganti sirkuit tuwa

Mesin ora diwiwiti nalika wiwitan idling

Starter selipan searah Ganti perakitan siji-arah
Jarak antarane gear drive wiwitan lan gear ring flywheel gedhe banget  Setel ukuran posisi statis gear drive wiwitan, biasane 2-5mm
Ana kakehan rereget ing bagean kapapar lumahing poros ing drive tutup mburi wiwitan, nyebabake piranti siji-cara kanggo mindhah alon utawa macet ing batang. Ajeg ngresiki rereget ing lumahing poros wiwitan kanggo mesthekake gerakan normal saka piranti unidirectional ing batang.