Welcome to our online store!

Majelis Stator Starter

Katrangan singkat:

Déwan stator kita gawé cocok kanggo atusan model wiwitan.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detail Produk

Babagan kita

REFERENSI ITEM NO.S

Tag produk

Majelis stator kalebu inti stator, pigura kawat terisolasi, kumparan, lan struktur insulasi annular.Inti stator kalebu bagean yoke magnetik lan bagean waos radial, lan bagean waos radial ngluwihi saka bagean yoke magnetik.Pigura kawat terisolasi dibuwang ing njaba bagean waos radial inti stator duwe slot nduwurke tumpukan.Koil wis tatu ing slot nduwurke tumpukan saka pigura kawat terisolasi annularly.Struktur insulasi annular dibentuk kanthi ngecor injeksi lan mbungkus area ing ngendi kumparan kasebut metu saka pigura kawat terisolasi, lan kumparan dibungkus ing antarane pigura kawat terisolasi lan struktur insulasi annular.

Babagan kualitas, kita strictly ngontrol pilihan saka bahan baku, ngleksanakake kabeh inspeksi nalika ngetik pabrik, lan proses produksi strictly nderek ISO / TS 9000 lan ISO / TS 16949 standar kelas kualitas.Lan perusahaan ngenalake peralatan tes DV Kanada sing diimpor kanggo nguji tes 100% kanthi lengkap miturut standar industri kanggo mesthekake yen saben produk cocog karo standar domestik lan standar kualitas sing cocog ing Eropa, supaya para pelanggan bisa nggunakake produk kanthi yakin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    UD00162SA  AS-PL
    6003AD0121  BOSCH
    6033AD3018  BOSCH
    6033AD3242  BOSCH
    233585 POSISI
    CAR10203AS HELMET
    IM2139  JAKAK
    1012183 POWERMAX
    SAR10203  SANDO
    WSA59002  WOODAUTO
    6033AD0174 BOSCH
    6033AD0231 BOSCH
    6033AD3172 BOSCH
    9001338056 BOSCH
    231593 POSISI
    SBB1593 KRAUF
    0001513049 MERCEDES
    0001513749 MERCEDES
    0001513949 MERCEDES
    A0001513049 MERCEDES
    A0001513749 MERCEDES
    A0001513949 MERCEDES
    BKT44641 WOODAUTO
    SBH0075 AS-PL
    UD00161 SBHAS-PL
    6033AD0166 BOSCH
    6033AD0370 BOSCH
    6033AD0374 BOSCH
    6033AD3022 BOSCH
    6033AD3042 BOSCH
    6033AD3058 BOSCH
    9003334368 BOSCH
    234947 POSISI
    333574 POSISI
    CBH10127 HELMET
    7.7210.1 IKA
    9971889 IVECO
    UD10886SF AS-PL
    6033AD0165 BOSCH
    6033AD0167 BOSCH
    6033AD3019 BOSCH
    6033AD3132 BOSCH
    6033AD3149 BOSCH
    6033AD3191 BOSCH
    6033AD3192 BOSCH
    6033AD3281 BOSCH
    233477 POSISI
    233600 POSISI
    CM 3051 JAKAK
    6033AD3174 BOSCH
    6033AD3176 BOSCH
    861212 PRESTOLITE
    BKT40203 WOODAUTO
    6033AD0267 BOSCH
    6033AD3106 BOSCH
    233723 POSISI
    333599 POSISI
    CQ2010443 CQ
    2233 GHIBAUDI
    4.5141.1I KA
    RE503358 JOHN DEERE
    SDB1823 KRAUF
    81014473 POWERMAX
    060.000.128 PA
    13-267 STEMOT
    62-42-01 VISNOVA
    SDV3020 WOODAUTO
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita