Welcome to our online store!

Starter Armature

Katrangan singkat:

The starter armatures kita gawé cocok kanggo atusan model wiwitan.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA

 


Detail Produk

Babagan kita

NOMOR REFERENSI

BARANG

Tag produk

Armature wiwitan sing diprodhuksi NITEL kanthi imbang kanthi dinamis, mlaku kanthi cepet kanthi cepet.

Poros armature direkayasa ing mesin CNC, kanggo umur sing luwih dawa lan keseimbangan Presisi sing apik.Splines shafts digulung kanthi sampurna kanggo nyedhiyakake akurasi sing dhuwur, uga permukaan bantalan lemah.

NITEL minangka merek terkenal China sing nyedhiyakake armature starter kinerja dhuwur sing bisa dipercaya.

Babagan kualitas, kita strictly ngontrol pilihan saka bahan baku, ngleksanakake kabeh inspeksi nalika ngetik pabrik, lan proses produksi strictly nderek ISO / TS 9000 lan ISO / TS 16949 standar kelas kualitas.Lan perusahaan ngenalake peralatan tes DV Kanada sing diimpor kanggo nguji tes 100% kanthi lengkap miturut standar industri kanggo mesthekake yen saben produk cocog karo standar domestik lan standar kualitas sing cocog ing Eropa, supaya para pelanggan bisa nggunakake produk kanthi yakin.

Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang, stabil lan apik karo akeh manufaktur lan grosir ing saindenging jagad.Saiki, kita ngarep-arep kerjasama sing luwih gedhe karo para pelanggan ing luar negeri adhedhasar keuntungan bebarengan.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.
Ana majeng prodhuksi & Processing peralatan lan trampil buruh kanggo mesthekake produk karo kualitas dhuwur.Kita wis nemokake layanan sadurunge-sale, adol, sawise-sale kanggo mesthekake pelanggan sing bisa yakin kanggo nggawe pesenan.Nganti saiki produk kita saiki maju kanthi cepet lan populer banget ing Amerika Selatan, Asia Timur, Timur Tengah, Afrika, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 82893157_876802942797619_2007857443777806336_n

    Perusahaan kita-Nitel Motors minangka produsen wiwitan pengurangan gear lan komponen sing apik.Kita wis lulus ISO/TS 16949-2009 International Quality System strictly.Produk wareg kita kalebu seri Delco 38MT lan 39 MT, seri Bosch, seri Mitsubishi, seri Prestolite, seri Hitachi, luwih saka 10 seri lan 100 model motor wiwitan.Produk kita cocog kanggo macem-macem jinis mesin lan Truk, kayata mesin Cummins, mesin Deutz, Truk Freightliner, Truk Internasional, mesin Caterpiller, Truk Volvo, Truk Mack, Truk Renault, Truk DAF, Truk Scania, Truk Daewoo, Truk Iveco, OMAN Truk, Truk Mercedes, Truk Isuzu, Truk Nissan, mesin Weichai Power, Sinotruk, mesin DCEC, mesin CCEC, mesin Shanghai Diesel, mesin Diesel Dalian lan liya-liyane.
    kita banget manteb ing ati sing nalika sampeyan bisa karo kita, Kita bisa ngupaya MediaWiki pembangunan umum.
    We njamin kualitas.

    We njamin layanan.
    We njamin wektu migunani.
    We njamin wektu pangiriman.
    Percaya marang kita, Pilih kita, teka menyang kita.
    NITEL ENGINE
    Mobile |Whatsapp |Wechat: +86 13326253833
    Email: carina-motors@hotmail.com
    situs web www.nitel-motors.com Integrasi ditingkat
    nomer referensi
    STRJ373 3EFFE
    S5265S AS-PL
    UD90389S AS-PL
    116374
    CST35678 HELMET
    CST35678AS HELMET
    CST35678ES HELMET
    HELMET CST35678GS
    HELMET CST35678OS
    HELMET CST35678RS
    8319 CEVAM
    19081054 DELCO
    DRS1114 DELCO
    DS2224 DELCO
    243-55214 DIXIE
    45-5366 ELSTOCK
    221018 WAE
    11.139.178 ISKRA / LETRIKA
    AZF4897 ISKRA / LETRIKA
    IS9486 ISKRA / LETRIKA
    STM3319 KRAUF
    STM3319EC KRAUF
    STM3319MH KRAUF
    255622 KUHNER
    255622M KUHNER
    72483388 MAHLE
    MS891 MAHLE
    M009T66771 MITSUBISHI
    M009T66771AM MITSUBISHI
    M009T66771ZX MITSUBISHI
    M009T66772 MITSUBISHI
    M9T66771 MITSUBISHI
    M9T66771AM MITSUBISHI
    M9T66771ZX MITSUBISHI
    M9T66772 MITSUBISHI
    811.521.123 PSH
    20437876BN REAL
    20437876OE REAL
    7421542662 RENAULT
    7422602934 RENAULT
    7485013932 RENAULT
    130-90172 ROBERT
    6035678 SANDO
    6035678.0 SANDO
    6035678.1 SANDO
    21542660 VOLVO
    22602935 VOLVO
    23261936 VOLVO
    85013931 VOLVO
    85020789 VOLVO
    MITM9T66771 KAYU
    Daya: 6,60, Tegangan: 24, Slot: 29, OD1: 83,20, OD2: 50,00, L.1: 255,00
    Mlebet pesen

    12
    Daya : 6,60, Tegangan : 24, Slot : 29, OD1 : 83, L.1 : 255.00
    Mlebet pesen

    0
    Item sulih

    SA0001 12
    Daya : 0,90, Tegangan : 12, Slot : 19, OD1 : 60, L.1 : 232
    Mlebet pesen

    0
    Daya : 1.10, Tegangan : 12, Gigi / Splines : 10, Slot : 27, OD1 : 65, L.1 : 253
    Mlebet pesen

    0
    Daya : 1.00, Tegangan : 12, Untu / Splines : 10, Slot : 25, OD1 : 59.00, OD2 : 34.60, OD3 : 12.00, L.1 : 227.00, L.2 : 20.60
    Mlebet pesen

    telulikur
    Daya : 0.90, Tegangan : 12, Gigi / Splines : 10, Slot : 28, OD1 : 59, L.1 : 206.5
    Mlebet pesen

    0
    Daya : 0.90, Tegangan : 12, Untu / Splines : 10, Slot : 28, OD1 : 59.00, OD2 : 35.00, OD3 : 12.00, L.1 : 224.50, L.2 : 34.00
    Mlebet pesen

    0
    Daya : 5,00, Tegangan : 24, Slot : 29, OD1 : 83,00, OD2 : 50,00, L.1 : 235,50
    Mlebet pesen

    100
    Daya: 5.50, Tegangan: 24, Slot: 29, OD1: 82.90, OD2: 49.80, L.1: 269.90
    Mlebet pesen

    100
    Daya : 0.80, Tegangan : 12, Gigi / Splines : 10, Slot : 33, OD1 : 60, L.1 : 248.5
    Mlebet pesen

    0
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita